Luxe Groepsreis Nieuw-Zeeland

4 & 5-sterren accommodaties & optie businessclass vlucht

 

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Tijdens deze luxe groepsreis ziet u het mooiste Nieuw-Zeeland. Een reis die geschikt is voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeeland wil ervaren. U kunt vliegen in stijl, met Emirates Businessclass naar Nieuw-Zeeland. 

In Nieuw-Zeeland overnacht u in de grotere plaatsen in 5* hotels maar bovenal in kwaliteitslodges veelal gelegen op mooie locaties. De groepen bestaan uit maximaal zeven personen en u reist in een luxe minibus. 

Vanaf 1995 organiseren wij onze groepsreizen naar Nieuw-Zeeland, en met onze ervaren Nederlandse reisbegeleiding (meer dan 50 groepsreizen) ziet u het land door de ogen van een kenner.

Onze tevreden klanten hebben ons beloond, want we hebben de Reisorakel Jaarprijs 2015 gewonnen in de categorie Groepsrondreizen. De prijzen zijn uitgedeeld in de populairste categorieën op ReisOrakel en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van de klanten van meer dan 200 reisorganisaties.

 

hTabs-1