Kwaliteits groepsreis naar West Canada

14-daagse en 21 daagse reis, comfort en natuur.
Bergmeer in British Columbia, Canada - http://www.discoverreizen.nl/regio/west-canada-groepsreizen

Een groepsreis naar West Canada met maximaal 10 Nederlandse en/of Vlaamse deelnemers. Een relaxte reis met excursies inclusief, kwaliteitsaccommodaties en veel individuele vrijheid. Onze groepsreizen in Canada worden begeleidt door onze ervaren Nederlandse/Canadeze reisbegeleider. Op reis dus met een echte expert!

Wij stoppen langs de weg waar wij maar willen, eten bij dat kleine maar gezellige restaurantje ongeacht het tijdstip (ons groepje is immers maar klein dus reserveren is niet nodig) en verkennen met onze bus zijwegen of bospaden waar een grote touringcar niet is toegestaan. Gedurende de reis overnacht u in comfortabele hotelkamers met douche en toilet.
Alle excursies zijn bij de reissom inbegrepen en uw in Canada woonachtige Nederlandse gids/chauffeur rijdt u veilig door de schitterende natuur en kent de bij het grote publiek nog onbekende plekjes.

Optie verlenging tot 3-weekse reis.  Ook dit jaar hebben we twee data gepland (23 mei & 4 juli) waar we de reis verlengd hebben met een extra week op Vancouver Island. Lees de uitgebreide uitleg onderaan ons dag tot dag programma.

hTabs-1