Ice Roads Adventure in West Canada

Self drive 4WD winterrondreis inclusief begeleiding

Onze Island Hopping On Ice / Ice Roads Adventure rondreis brengt u naar het hoge noorden van Canada; het gebied van goudzoekers, buffels, First Nations en vooral onvoorstelbaar veel natuur. Het unieke van deze rondreis is dat u zelf achter het stuur zit van uw 4x4 terreinauto en uw reisleider/gids volgt.

Rijdend door het immense Canadian Boreal Forest en over de wereldberoemde Ice Roads. Metersdik ijs voert u over o.a. het Athabasca Lake waar de vrachtauto's uit de TV-serie Ice Road Truckers heer en meester zijn.

Deze reis, uniek en enig in zijn soort, geeft u inzicht in de Canadese samenleving met typisch lokale activiteiten als ijsvissen, een tocht met sledehonden en het rijden op sneeuwscooters. Maar ook bezoeken aan de grootste teerzandgronden ter wereld in Fort McMurray en het van TV bekende Buffalo Airways in Yellow Knife, met de legendarische DC-3 en DC-4 vliegtuigen staan op het programma. Gekoppeld aan het indrukwekkend mooie schouwspel van het noorderlicht, het Aurora Borealis, een exclusieve rondreis om nooit te vergeten.

hTabs-1