Fotoreis naar Schotland - Hebriden eilanden, Lewis en Harris

8-daagse reis, onder leiding fotograaf Madelon Dielen - € 1.975,-
De steencirkel van Callanish op Isle of Lewis | Fotoreis, Schotland - http://www.discoverreizen.nl/reis/fotoreis-naar-schotland-de-hebriden-eilanden

Vanaf de woeste westkust van Schotland zijn de contouren zichtbaar van de meest afgelegen eilandengroep van Groot-Brittannië. De "Outer Hebrides" doen hun mystieke naam eer aan, met hun geïsoleerde ligging en nukkige landschap en cultuur. Al meer dan 6000 jaar worden de eilanden bewoond en vooral de oudste bewoners hebben hun indrukwekkende sporen achtergelaten. Reis 30 april is volgeboekt.

Natuurlijk gaan wij op zoek naar deze prehistorische monumenten. Maar  bovenal is er de schitterende natuur, het woeste berglandschap van Harris en een kustlijn om in te lijsten. Onze thuisbasis is een comfortabele lodge in het stadje Stornoway.

Hou je van reizen en van fotografie? En wil je op de mooiste plekken op aarde de vele technische en creatieve mogelijkheden van je camera leren kennen én beter leren fotograferen? Al vele jaren organiseert gediplomeerd en gespecialiseerd vakfotograaf en fotografiedocent Madelon Dielen avontuurlijke, actieve en unieke fotoreizen, individueel of met een kleine groep.

hTabs-1