Comfort & Natuur reis Nieuw-Zeeland - 4 sterren

24-daagse Boutique reis naar het Noord- en Zuideiland

Een reis voor liefhebbers van rust, ruimte en woeste natuur, maar ook voor genieters van het goede leven. Ervaar Nieuw-Zeeland en geniet van het mooie berglandschap, de stranden, regenwouden en de fascinerende geologie. Veel persoonlijke vrijheid en kleine groepen van maximaal acht personen. De reis is door onze deelnemers beloond met een 9.2

Kwaliteitsreis.   U reist in een comfortabele muziekvrije Mercedes minibus, grote bus met 12 zitplaatsen waarvan we drie leeghouden. Veel ruimte dus voor iedereen. We overnachten in kwaliteitshotels maar vooral ook in comfortabele accommodaties dicht bij de natuur. (Beoordeeeld 3 ½ tot 4 ½ ster)

Het ontbijt is de helft van de ochtenden inclusief als ook enige (picknick) lunches en een BBQ. Op de meeste locaties heeft u een kamer of appartement met keuken en soms zelfs een wasmachine, een aangename luxe onderweg.

Om toch vooral van de rust van het land te genieten reizen wij buiten de Nieuw-Zeelandse zomervakanties. (kerst tot 6 februari) Deze reis wordt al meer dan 15 jaar begeleid door onze ervaren Nederlandse reisleider in Nieuw-Zeeland.

hTabs-1