Schotland Luxe reizen

U gaat op reis naar Schotland, het land van mystiek, whisky en schitterende landschappen. Op onze luxe reizen naar Schotland boeken wij de beste stadhotels maar vooral de de beste landelijke lodges en hotels. In het hoge noorden zult u verbaasd staan van de meer dan uitstekende restaurants, met verse producten vers van het land en uit de zee.

Schotland is een land met een rijk cultureel verleden en Historic Scotland nodigt u uit in de kastelen, tuinen en de prehistorische locaties. Voor liefhebbers van woeste landschappen en natuur zijn er de Highlands en de eilanden: Skye, Lewis & Harris en Orkney. En natuurlijk is Schotland "home of Golf". Wij bieden u dan maatwerk reizen aan naar het land van Gleneagles en St Andrews.

Wilt u mee op een van onze groepsreizen, een privereis voor uw eigen groep/gezin, of een op maat gemaakte autoreis? Wij nodigen u uit om ons reisaanbod te bekijken.

9-Daagse reis, overnachtend in 4 & 5 sterren accommodaties.
Overnachten in een klassiek kasteel - luxe reis Schotland - http://www.discoverreizen.nl/regio/schotland-luxe-reizen

 

Een reis die Schotlands rijke verleden combineert met comfort en stijl. U overnacht in accommodaties die Schotse geschiedenis ademen, maar ook alle service, comfort en luxe bieden die u van 4 en 5-sterrenaccommodaties kunt verwachten. Onze reizen zijn kleinschalig met veel persoonlijke vrijheid.

We plannen onze reizen in het rustige voor- en najaar en kiezen voor mooie landelijke routes. De accommodaties zijn gelegen op prachtige veelal landelijke locaties. Het ontbijt en vijf uitgebreide diners zijn inclusief. De in de tekst vermelde excursies zijn inclusief.

9 daagse kwaliteitsreis - 4 & 5 sterren hotels

 

U vliegt van Schiphol naar de kleine luchthaven van Edinburgh, vanwaar u met uw huurauto 9 dagen comfortabel door dit mystieke landschap reist. Een reis vol cultuur uit het onstuimige Schotse verleden, de prachtige natuur van de Highlands, en natuurlijk whisky distilleries.

U overnacht in kwaliteitshotels, landelijke lodges en een tot lodge omgebouwd kasteel. Met ons beproefde draaiboek ontdekt u het Schotland met vele verborgen plekjes.

Lees onderstaand dag tot dagprogramma voor een leuke reisimpressie.

In stijl naar de woeste rand van Europa

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Het noorden van Schotland, het eiland Skye en de Outer Hebrides zijn gebieden waar het vooral in het voor- en najaar heerlijk rustig rondreizen is.

Al jaren hebben wij ons hart verloren aan deze mystieke omgeving. Met zijn noeste bevolking, het woeste klimaat, de prachtige eilanden en de echte Highlands. 

Op verkenning met uw eigen gids op de historische eilanden

Het is maar een afstand van 30 kilometer, maar de Orkney eilanden zijn een ander Schotland. Een verrassend groene eilandengroep met Keltische en Noorse wortels en een fascinerende geschiedenis. Van fascinerende bewoning in de steentijd tot het oorlogsdrama in de grote Scapa Flow, uw privegids neemt u mee op een reis door het verleden.

U vliegt vanaf Amsterdam via Inverness naar Kirkwall. Hier overnacht u vijf nachten in Orkneys enige 4-sterren hotel, aan de rand van het hoofdstadje. Drie van de dagen op de eilanden wordt u rondgeleidt door de beste gids van de eilanden.

Een week naar Gleneagles, St Andrews en de Highlands.

Schotland, the Home of Golf. Een prachtige reis langs de beroemdste golfbanen van Schotland met overnachten in klassieke en unieke accommodaties. Gleneagles en St Andrews zijn natuurlijk de kroonjuwelen van de golfsport. De eerste dagen verblijven we dan ook in de omgeving van Stirling/centraal Schotland.

De reis gaat vervolgens naar het woeste noorden, naar de omgeving van Inverness. Hier bent u in het andere golfparadijs van Schotland met de topbanen van Castle Stuart, Nairn en Royal Dornoch.

Een reis die te boeken als privégroep of bedrijfsreis (maximaal 7 personen).