Schotland Autoreizen

Het is maar een uur vliegen naar het mooie Schotland, een rijk historisch gebied met woeste natuur. Een prachtig land voor een autorondreis, zowel op het vasteland van de Highlands, Glens & Bens. Maar vergeet vooral ook niet de Islands, waar wij u mooie reizen bieden naar Skye, Mull, Lewis en Orkney.

Onze autoreizen naar Schotland zijn reizen vol geschiedenis, met korte wandeling opties en veel cultuur en natuur. We bieden onze reizen aan in twee categorieen, comfort en luxe. Op onze comfortreizen overnacht u in uitstekende 3 & 4 sterren Hotels en Bed & Breakfast Lodges.  Onze luxe autoreizen zijn speciaal,  met overnachtingen in vaak prachtig gelegen 4 & 5-sterren hotels en lodges.

Lekker op vakantie zonder zorgen, uw accommodatie is geregeld en met ons draaiboek vind u de leukste plekjes.

 

10 daagse autoreis naar door de mooie Highlands
Robert the Bruce bij Stirling - autoreis naar Schotland - http://www.discoverreizen.nl/regio/schotland-autoreizen

Een autoreis naar Schotland, met veel natuur en de rijke cultuur uit het onstuimige Schotse verleden. Een reis waarin u kennismaakt en verliefd zult worden op dit mooie land. Met overnachtingen in comfortabele 3 & 4 sterren Hotels en Lodges.

Uw reis begint met de korte vlucht naar Edinburgh, vanwaar u met de huurauto 10 dagen comfortabel door het mystieke landschap rijdt. Of er is de optie om met uw eigen auto de oversteek te maken (veerboot naar Newcastle).

9 Dagen naar de Isles of Skye, Lewis en Harris
Het kasteel van Dunvegan op Isle of Skye, Schotland - http://www.discoverreizen.nl/regio/schotland-autoreizen

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Het noorden van Schotland, het eiland Skye en de Outer Hebrides zijn gebieden waar het vooral in het voor- en najaar heerlijk rustig rondreizen is.

Al jaren hebben wij ons hart verloren aan deze mystieke omgeving. Met zijn noeste bevolking, het woeste klimaat, de prachtige eilanden en de echte Highlands. U overnacht op deze autoreis in mooie gelegen accommodaties en gaat op pad met ons beproefde draaiboek.

Een week genieten van de Islands en Highlands in Noord-Schotland.

9-daagse reis naar het fascinerende noorden (4-sterren)

Het noorden van Schotland is een land van mysterie. Met het woeste klimaat, de lege berglandschappen en in het noorden bekroond met een eilandengroep uit prehistorische tijden. U reist vanaf Inverness naar de westkust, naar het land van Assynt. Een panoramisch land met de bergtoppen van Suilven en Stac Pollaid. Langs de kust gaat u dan noordwaarts, door lege landschappen met prachtige vergezichten.

18-daagse kwaliteitsreis, overnachtingen in hotels en lodges
Inverness Castle aan de rivier de Ness - Op onze autorondreis Schotland http://www.discoverreizen.nl/regio/schotland-autoreizen

Schotland, met de woeste natuur en het lege landschap is gemaakt voor een autorondreis. Een reis naar de Highlands & Islands, maar natuurlijk ook de unieke Schotse cultuur met oude kastelen, clans, kilts en whisky. U overnacht in kleine kwaliteitshotels en lodges, waar u de Schotse gastvrijheid volop zult ervaren.