Nieuw Zeeland Luxe reizen

Nieuw-Zeeland is een land gemaakt om te reizen in comfort. Discover Reizen werkt al meer dan 20 jaar in Nieuw-Zeeland als expert op het gebied van kleinschalige groeps- en maatwerkreizen. Wij bieden u privereizen, 5-sterren autoreizen en groepsreizen naar de beste lodges en hotels.

Wilt u een 5-sterren tour langs de highlights van Nieuw-Zeeland? Misschien een reis langs de golfbanen van het land. Of wilt u een reis, op zoek naar natuurschoon zoals u nog nooit eerder heeft gezien. Samen met u bouwen wij aan een reis naar een van de mooiste landen op onze planeet.

 

Comfortabele landelijke 4 & 5 sterren accommodaties
Punakaiki Pancake Rocks

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Een reis geschikt voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeeland wil ervaren. Deze rondreis laat u het mooiste van Nieuw-Zeeland zien. Er wordt gekozen voor een uitgekiende route, waarbij we ook veel mooie plekjes zoeken die nog niet door het grote toerisme ontdekt zijn. Een reis met veel natuur, comfort, privacy en rust.  Nog 2 boekingen nodig voor gegarandeerd vertrek op 16 maart 2020

28 daagse reis Noord en Zuideiland (4 en 5 sterren)
Prachtige lodge in Marlborough Sounds, Nieuw-Zeeland - Luxe reis, http://www.discoverreizen.nl/regio/nieuw-zeeland-luxe-reizen

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Onze autoreis door Nieuw Zeeland met overnachtingen in luxe 4 & 5-sterren lodges en hotels.

Exclusieve droomreis naar Pacific Paradise
Overnachten in de mooiste Lodges - Luxe reis Nieuw-Zeeland - http://www.discoverreizen.nl/reis/boutique-autoreis-nieuw-zeeland

Een droomreis die u voert langs de exclusieve 5-sterren lodges en hotels in Nieuw-Zeeland. Van de Solitaire Lodge in Rotorua tot aan de Matakauri Lodge aan het Lake Wakatipu in Queenstown. U reist door het schitterende landschap, met iedere dag vele opties.

Beleef het mooie Nieuw Zeeland samen met uw vrienden, familie of collega's. Comfortabel genieten van het land terwijl u gereden wordt. Wanneeer u bij ons een maatwerkgroepsreis boekt, wordt het reisprogramma afgestemd op de wensen van de groep.

Genieten van prachtig gelegen golfbanen en de mooie natuur
Golf in het zuiden van Nieuw Zeeland
Golf, de meest populaire sport in Nieuw Zeeland. Vrijwel elk dorp heeft zijn eigen volwaardige golfbaan; in totaal heeft het land meer dan 400 golfbanen, waarvan er een aantal van wereldklasse zijn. Daarmee is Nieuw Zeeland het land met de hoogste dichtheid aan golfbanen. Maar het is natuurlijk ook een land met een schitterende en gevarieerde natuur, van vulkanen en tropische regenwouden tot de ruige zuidelijke alpen.