Nieuw Zeeland Autoreizen

Het land van de lange witte wolk, Aotearoa, zo noemden de Maori's dit wonderschone land. Meer dan 700 jaar geleden kwamen deze Polynesische zeevaarders aan op dit grootste nog niet ontdekte land op aarde. In 1642 “ontdekte” Abel Tasman de eilanden en kreeg het de naam Nieuw-Zeeland. Het was James Cook die in 1769 het land echt op de Europese kaart zette en vanaf begin 1800 kwamen de eerste Britse avonturiers en kolonisten aan land.

Onze Nieuw-Zeeland reizen laten u kennis maken met alle facetten van het land. Bijvoorbeeld de geologische geschiedenis, want nergens anders op onze planeet vind u in een relatief klein land zoveel verschillende landschappen. U reist door regenwouden, langs imposante bergmassieven, stranden en rotskusten en door het overal eindeloze groene landschap.

De accommodaties zijn van uitstekende kwaliteit, veelal kleinschalig en natuurlijk dicht bij de natuur. Verder proberen we de drukste plaatsen te vermijden en bieden u het echte Nieuw-Zeeland, reizen en verblijven tussen de Kiwi’s.

 

26-daagse kwaliteitsreis door landelijke Nieuw-Zeeland
Uitrusten op ons mooiste plekje.... Natuur autorondreis Nieuw-Zeeland - http://www.discoverreizen.nl/regio/nieuw-zeeland-autoreizen

 

Met meer dan 15 grote Nationale Parken en een kustlijn van 10.000 kilometer is het Nieuw Zeeland de ultieme natuurbestemming. Op onze Nature Autoreis overnacht u veelal in kwaliteits Bed & Breakfast lodges en motels, afgewisseld met comfortabele hotels in enkele grotere plaatsen.

Bovenal laat u op de drukkere plaatsen links liggen en reist u door het indrukwekkende landschap. Een reis voor de liefhebber van de natuur, de fascinerende geologie en geografie van dit prachtige land.

31-daagse reis Noord & Zuid-eiland - 4 sterren
Maori houtsnijwerk - http://www.discoverreizen.nl/regio/nieuw-zeeland-autoreizen

Dit is uw droomreis met het mooiste van de beide eilanden van Nieuw-Zeeland. Van de subtropische Bay of Island tot aan de woeste zuidkust van de Catlins. In 30 dagen reist u de volledige lengte van het schitterende land. U overnacht op mooie locaties; in lodges gelegen in de natuur, appartementen aan het strand en de kwaliteithotels in de grotere plaatsen als Auckland, Wellington en Dunedin.

Ontdek het Noord- en Zuideiland
Puur natuur in de Milford Sound Nieuwzeeland - http://www.discoverreizen.nl/reis/autoreis-het-mooiste-van-nieuw-zeeland

Drie weken rondreizen door een van de mooiste landen op onze planeet. Nieuw-Zeeland is een land dat gemaakt is voor een autoreis. Met uitstekende wegen en een prachtige natuur, waar u overnacht in comfortabel motels, hotels en lodges. Met meer dan 15 jaar reiservaring reist u in de voetsporen van onze succesvolle groepsreizen. 

Op zoek naar de verborgen plekjes
Houtsnijwerk, Maori, Nieuw-Zeeland - http://www.discoverreizen.nl/reis/autoreis-naar-het-andere-nieuw-zeeland

U was al eens in Nieuw-Zeeland en wilt meer zien van dit schitterende land vol verrassingen. Of u heeft zin in reis naar de minder bekende gebieden van het land? Dan hebben wij speciaal voor u een reis samengesteld, buiten de drukkere seizoenen en passend bij de schitterende natuur.