Nieuw Zeeland Autoreizen

Autorondreizen in Nieuw-Zeeland; een land van regenwouden, vulkanen & alpentoppen en lege zandstranden. De “Kiwi’s” genieten van het goede leven, met goed en vooral vers eten en het buiten leven in de natuur. Het is een gastvrij volk dat openstaat voor reizigers van hun eilandenrijk.

 

Onze autorondreizen zijn gevormd met mooie rijroutes, veel unieke plekjes en slapen in kwaliteitsaccommodaties. Onze reizigers overnachten in rustieke cabins, landelijke lodges, maar ook in de beste 5-sterren hotels en resorts. Voor elke autorondreis stellen we voor u een uniek draaiboek samen, met de beste routes, verborgen juweeltjes, leuke restaurants en veel natuur.

U gaat op reis met een kwaliteitsreis, want onze Nieuw-Zeeland agent is door de tevreden klanten meer dan gemiddeld gewaardeerd. In 2014 werd dan ook de Reis Orakel Jaarprijs gewonnen in de categorie Autorondreizen.

 

27 Daagse reis Puur Natuur - 3 & 4 sterren
Uitrusten op ons mooiste plekje.... Natuur autorondreis Nieuw-Zeeland - http://www.discoverreizen.nl/regio/nieuw-zeeland-autoreizen

Met meer dan 15 grote Nationale Parken en een kustlijn van 10.000 kilometer is het Nieuw Zeeland de ultieme natuurbestemming. Op onze Nature Autoreis overnacht u veelal in leuke Bed & Breakfast lodges en Cabins, afgewisseld met comfortabele motels of hotels in de steden. U laat de drukkere plaatsen links liggen en reist tussen de lokale bewoners.

Een reis voor de liefhebber van de natuur, de fascinerende geologie en geografie van dit prachtige land.

31-daagse reis Noord & Zuid-eiland - 4 sterren
Maori houtsnijwerk - http://www.discoverreizen.nl/regio/nieuw-zeeland-autoreizen

 

.

Dit is uw droomreis met het mooiste van de beide eilanden van Nieuw-Zeeland. Van de subtropische Bay of Island tot aan de woeste zuidkust van de Catlins. In 30 dagen reist u de volledige lengte van het schitterende land. U overnacht op mooie locaties; in lodges gelegen in de natuur, appartementen aan het strand en de kwaliteithotels in de grotere plaatsen als Auckland, Wellington en Dunedin.

Ontdek het Noord- en Zuideiland - 3 & 4 sterren
Puur natuur in de Milford Sound Nieuwzeeland - http://www.discoverreizen.nl/reis/autoreis-het-mooiste-van-nieuw-zeeland

Drie weken rondreizen door een van de mooiste landen op onze planeet. Nieuw-Zeeland is een land dat gemaakt is voor een autoreis. Met uitstekende wegen en een prachtige natuur, waar u overnacht in comfortabel motels, hotels en lodges. Met meer dan 15 jaar reiservaring reist u in de voetsporen van onze succesvolle groepsreizen. 

Op zoek naar de verborgen plekjes
Houtsnijwerk, Maori, Nieuw-Zeeland - http://www.discoverreizen.nl/reis/autoreis-naar-het-andere-nieuw-zeeland

U was al eens in Nieuw-Zeeland en wilt meer zien van dit schitterende land vol verrassingen. Of u heeft zin in reis naar de minder bekende gebieden van het land? Dan hebben wij speciaal voor u een reis samengesteld, buiten de drukkere seizoenen en passend bij de schitterende natuur.