Over DISCOVER Reizen

DISCOVER Reizen, de specialist in kleinschalige reizen.
Meer dan 30 jaar geleden organiseerden wij onze eerste reizen met een eigen bus naar Egypte en Portugal. Inmiddels bieden wij groepsreizen en individuele autoreizen aan op 4 continenten.  Onze kleinschalige reizen zijn gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar cultuur en natuur. Maar ook met veel ruimte voor individuele invulling in de dagprogramma's.

Onze Groepsreizen.
Onze groepsreizen zijn kleinschalig en we maken gebruik van reisbegeleiding die veelal bestaat uit plaatselijke agenten. Hierdoor heeft de reis veel toegevoegde waarde door jarenlange kennis en passie voor het land. Op de meeste bestemmingen overnachten we in kleine hotels en lodges.

Onze Auto Reizen.
Onze autoreizen zijn voortzettingen van de ervaring die we opgebouwd hebben met onze groepsreizen. De accommodaties zijn kleinschalig en in meerdere prijscategorieën. Van mooi gelegen Lodges en Cabins, tot lekker verwennen op onze Luxe Hotel en Bed&Breakfast.

Kleinschalig & Kwaliteit.
Door met kleine groepen te reizen kunnen we kwaliteit bieden. We hebben in samenwerking met onze agenten een uniek pakket van zowel groeps- als individuele autoreizen samengesteld. Kwaliteit is niet alleen een goed hotel of lodge, maar bovenal persoonlijke benadering en kleinschaligheid. In 2005 hebben we een streep gezet door alle groepsreizen groter dan 10 tot 12 personen. Bij de leukste accommodaties, restaurants en excursies zijn onze kleine groepen meer dan welkom.

The Globe Outdoor & Travel Center 
In The Globe werken wij samen met de grootste Bever winkel van Nederland. Wij nodigen u van harte uit eens een kijkje te komen nemen en te informeren over onze reisbestemmingen. Het Center is gelegen pal achter station Den Haag HS.

  • Ons kantoor is geopend van ma.-vr.  van 09.00-17.00 uur.
  • Ook zijn we met enige regelmaat op donderdagavond en zaterdag open.
  • Klik hier voor deze extra inloopdagen

Ons Moederbedrijf - Snow Leopard Adventures Sinds 1995 verzorgt Snow Leopard unieke expedities en reizen naar de mooiste gebieden op aarde. Avontuur op Niveau! Waar het programma van Snow Leopard begonnen is met reizen naar de Nepalese Himalaya, is deze inmiddels uitgebreid tot het meest veelzijdige Himalaya programma, alsmede een breed aanbod in berggebieden als de Andes, Hoge Atlas, Kilimanjaro, Nieuwzeelandse Alpen, Rocky Mountains, en dichterbij huis: de Europese Alpen. Ons reisprogramma bestaat enerzijds uit wandelreizen & expedities, en anderzijds uit actieve rondreizen en cultuurreizen. Tijdens al deze reizen staat avontuur voorop.

Henk Roossien is ook nog een drijvende kracht van DISCOVER. Hij is de afgelopen 15jr doorgegroeid van reisleider 'in dienst van' DISCOVER Reizen tot een volledige partner met ook een eigen website Kaipara (identieke reizen).
Samen ontwikkelen en bieden we meer reizen aan en is ons gezamenlijke bereik ook nog groter, wat ook weer zorgt voor meer deelnemers op de groepsreizen naar onze bestemmingen.